Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از نظارت دو هزار و ۵۰۰ تیم سیار به پروتکل های بهداشتی کنکور ۱۴۰۰ نظارت می کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن فرهادی گفت: این تیم‌های سیار در قالب ۶ هزار بازرس بهداشت محیط تمامی موارد مربوط به پروتکل‌های بهداشت را در شرایط کرونایی در محل‌های برگزاری کنکور در سراسر کشور نظارت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا، امسال دومین تجربه برگزاری کنکور را در این شرایط داریم و هماهنگی‌ها و برنامه ریزی برای برگزار شدن کنکور در شرایط کرونایی و سلامت داوطلبان در مقایسه با سال گذشته قوت بیشتری داشته و مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت این هماهنگی‌ها را یک ماه زودتر با سازمان سنجش آموزش کشور و سنجش آموزش پزشکی و وزارت کشور آغاز کرده است.

فرهادی ادامه داد: امسال ویروس کرونا جهش‌های جدید از خود نشان داده و با وجود وضعیت همه گیری این جهش‌ها در کشور، برای برگزاری کنکور بحث تهویه سالن‌ها نقش کلیدی دارد و جانمایی داوطلبان با محوریت تامین تهویه را در دستور کار قرار دادیم تا در همه محل‌های برگزاری کنکور دستگاه‌های تهویه موجود باشد.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: همچنین بر اساس پروتکل‌های بهداشتی مصوبه شده، فاصله فیزیکی داوطلبان از یکدیگر ۱.۵ تا ۲ متر است و برای هر فرد فضای چهار متر مربع تامین شده، در همه حوزه‌های برگزاری آزمون علاوه بر اینکه داطلبان با ماسک وارد محل می‌شوند، ماسک‌های اضافی نیز موجود بوده تا در صورت نیاز داوطلب ماسک خود را تعویض کند.

به گفته فرهادی، تغذیه داوطلبان نیز بصورت مواد غذایی بسته بندی شده و آب بطری بوده که میان آن‌ها توزیع می‌شود.

فرهادی تصریح کرد: بازرسان بهداشت محیط در روز‌های برگزاری آزمون، به محل‌های کنکورسرکشی می‌کنند و اگر موردی از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی مشاهده شد، بصورت شفاهی تذکر داده و مشاوره می‌دهند.

وی با بیان اینکه نگرانی عمده در مورد تجمع والدین در حوزه‌های برگزاری آزمون است، گفت: در این حوزه‌ها به مسوولان تذکر‌های لازم داده شده تا از والدین بخواهند که برای جلوگیری از تجمع، از فضا‌های اطراف حوزه استفاده کرده یا در خوردوی خود منتظر داوطلبان باشند.

فرهادی یادآور شد: همچنین تمهیداتی اندیشیده شده تا داوطلبان با پایان آزمون بصورت تدریجی از محل خارج شده و سعی شود از ازدحام جلوگیری شود.

معاون مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت اظهار داشت: همچنین داوطلبانی که به کرونا مبتلا شده و علایمی ندارد در حوزه‌های برگزاری آزمون حضور دارند و جای خاصی را ناظران حوزه برای آن‌ها در نظر گرفته اند و افرادی که در بیمارستان‌ها بستری هستند نیز بصورت مجزا در بیمارستان امتحان خواهند داد.

به گزارش ایرنا، کنکور سراسری ۱۴۰۰ تعداد یک میلیون و ۱۱۱ هزار و ۸۱۸ داوطلب دارد که در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، علوم تجربی، هنر و زبان‌های خارجی به رقابت می‌پردازند.

نتایج اولیه کنکور نیز در دهه اول مرداد ماه اعلام می‌شود و فرایند انتخاب رشته در دهه اول مرداد ماه انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی کنکور سراسری کرونا پروتکل های بهداشت برگزاری آزمون برگزاری کنکور وزارت بهداشت حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۱۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون اختصاصی برای کنکوری‌های گرفتار در سیل

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالرسول پورعباس امروز جمعه ۷ اردیبهشت در حاشیه بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳ در جمع خبرنگاران افزود: چهار آزمون نوبت اول کنکور روز گذشته در سلامت کامل برگزار شد.

 

وی افزود: در شهرستان های زیرکوه و حاجی آباد در استان خراسان جنوبی به دلیل سیل بسیار سنگین ، متاسفانه حدود ۶۰ نفر از داوطلبان علی رغم اینکه ارتش جمهوری اسلامی تمام امکانات خود را برای این امر بسیج کرده بودند، این داوطلبان به آزمون نرسیدند.

 

پورعباس یادآور شد: این نوید را به این گروه از داوطلبان می دهم که با هماهنگی دولت، آزمون اختصاصی فرهنگیان برای این گروه را در دو هفته آینده برگزار می کنیم. این موضوع به این افراد اطلاع رسانی می شود و داوطلبان آمادگی خود را تا دو هفته آینده حفظ کنند. دلیل برگزاری آزمون فرهنگیان برای این گروه این است که آزمون سراسری در تیرماه برگزار می شود ولی آزمون فرهنگیان تنها در نوبت اردیبهشت برگزار شده است.

 

رییس سازمان سنجش درباره آمار تقلب امتحانی در کنکور سراسری ۱۴۰۳ اظهار داشت: در مجموع در چهار آزمونی که برگزار شده است ۴ نفر دستگیر شده اند که نشان می دهد مردم و داوطلبان به سنجش اعتماد کردند و دچار وسوسه شبکه های متقلب نشده اند.

 

وی افزود: یک نفر در تهران بوده است که در زمان آزمون از دفترچه عکس گرفته است و در عرض چند دقیقه دستگیر شد. دو نفر در استان های جنوبی ابزار تقلب داشتند و یک نفر در غرب کشور قصد عکس از دفترچه داشت که دستگیر شدند. آمار ۴ نفر در مقابل چند هزار نفر سال های گذشته نزدیک صفر است.

 

پورعباس اظهار داشت: امروز که روز برگزاری آزمون گروه علوم تجربی است روز سختی است و تمامی اقدامات حفاظتی در شدیدترین وضعیت خود اجرا می شود. آمادگی کامل در این زمینه در تمام لایه های حفاظتی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکرار برگزاری آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده
  • برگزاری مجدد کنکور سراسری در مناطق سیل‌زده زیرکوه
  • برگزاری آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه علوم تجربی در اراک
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در استان همدان
  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در همدان
  • ۶۳ درصد داوطلبان کنکور در لرستان دختران هستند
  • برگزاری آزمون اختصاصی برای کنکوری‌های گرفتار در سیل
  • بازدید فرماندار از روند برگزاری کنکور سراسری در حوزه های امتحانی شهرستان سرباز
  • توضیحات زلفی‌گل در خصوص تمهیدات آزمون سراسری